Bort med det gamla och fram med det nya!..

Hejdå 2010 säger jag! Kärleken har kommit och gått, likaså vänner men dom bästa är kvar, har slutat nian och börjat första ring, jag har gått från ponny ryttare till stor häst ryttare, har flyttat en och annan gång, fått en ny familj,har mått skit och vart överlycklig! Det har minst sagt vart ett händelserikt år,fort har det gått också! Har blivit många nya erfarenheter rikare och något som är skönt är att jag inte haft speciellt stora förluster för allt mindre bra som hänt har lett till något mycket mycket bättre! En del som hänt har ju självklart satt sina spår men nu är jag stark igen och är bara taggad inför nästa år! 2011 kommer bestå av en massa kul med kompisar,familj och självklart min älskade Roxane! Kommer förhoppningsvis bli fullt av träningar och tävlingar,ska allt visa hur bra vi är! Ska verkligen komma igång och komma i form det kommande året! Bort med det gamla och fram med det nya helt enkelt! :D
Men nu är det dags att fräscha till sig för min bästa vän Jessica och hennes familj,som stallt upp otroligt mycket för mig, kommer hit så ska vi äta gott och ha det grymt kul i firandet av året som gått och det nya året som kommer! Men först blir det lite bilder!

Var ute och kollade till Rox förut och hon såg ut att bli väldigt glad av att se mig faktiskt!
Här kommer sötnosen och möter mig♥

Så måste man ju självklart pussas lite!

                                                            ♥


Här kommer lite andra bilder från året som gått!

                                       Skolavslutningen!

                                       Ponnyn jag red♥

                                   Efter första doppet!

                                 Josefin kom på besök!

                                         Knäppat oss!

                         En dag jag alltid kommer minnas!

                                      Virr pannorna!

                                          Jättarna!

                                  Flygtur med morfar!

                                       Mellanmål!

                                Älskade mamma och jag♥

                             Några av dårarna här hemma!

Har många fler men klockan tickar så blir en avslutning med galopp på
gärdet med mig och Roxen♥


Hoppas alla kommer få en otroligt rolig kväll!
GÅTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA♥

This is me..

Halloj!
Mitt namn är My,kallas för Mysan och använder oftast mitt smeknamn. Jag är sexton år och bor på en gård hos en familj,sen i slutet på augusti, i Skyllberg,ligger ungefär mellan Askersund och Hallsberg. Jag går första året samhällsvetenskap med estetisk inriktning musik på Alléskolan i Hallsberg. Jag är född i Örebro men har flyttat runt lite både med och utan min mamma. Min mamma bor i Örebro med två av mina små syskon,Adam 8 år och Amina 3 år. Jag har ännu en syster,12 år, som bor i ett familjehem som jag flyttade ifrån i somras. Min pappa är från Kosovo och fick inte uppehållstillstånd här i Sverige innan jag föddes utan skickades tillbaka och där bor han kvar. Jag har aldrig träffat min pappa men har pratat med honom i telefonen en gång i mitt liv för snart tre år sen. Har klarat mig hela livet utan honom så det går ingen nöd på mig men visst är man nyfiken och någon gång ska vi väl träffas hoppas jag! Vad jag vet så har han en ny fru och två söner. Jag har ju som sagt flyttat runt en hel del men jag är inte vad man kan kalla ett "problem barn" utan jag har bara haft otur och hamnat i fel familjer,men nu är jag där jag ska vara och allt har ordnat sig :)! Med tanke på att jag går musikestet så är jag självklart intresserad av musik! Jag själv skulle inte kalla mig musikalisk för jag kan inte spela något instrument och vet inte hur bra jag är på att sjunga,man hör ju inte sig själv som alla andra hör en, men jag har sång som instrument och jag älskar det! Något annat som står mig varmt om hjärtat är djur! Bor ju på en gård och vi har fyra hundar,tre katter,ungefär 30 hästar,höns,en och annan råtta och en hel del annat! Jag har ridit till och från hela mitt liv men det har inte vart seriöst sen två år tillbaka då jag började rida hos dom jag nu bor hos. Jag började på nordsvensken Vinna , bytte sedan till d-ponnyn Bella för att utvecklas mer och i somras började jag på mitt danska halvblod Roxane :) Tyvärr är Roxane skadad,är något med ryggen,så vi ska försöka få tag en kotknackare som ska få kolla på henne. Hon har stått ungefär en månad snart men jag hoppas vi får tag på kotknackaren snart så vi förhoppningsvis kommer kunna komma igång igen. Det kliar i fingrarna på mig! Det jag rider helst är dressyr men självklart blir det turer i skogen och hoppning också! Nu när Roxane inte är ridbar har jag ägnat mig åt våran snart ettåriga tik,vi har tränat på att gå ordentligt,åka lite buss och bil o.s.v och hon har vart otroligt duktig och hon lyssnar jätte bra! Något annat min fritid går åt till är dans,nu till våren kommer jag bara zumba men har även dansat hip hop/street en och annan termin och lite ragga men zumban är så kul så jag kommer gå två gånger i veckan denna termin! :) Självklart försöker jag ha tid för mina underbara vänner också! Det är otroligt viktigt för mig! Det ni kommer få läsa här på min blogg är ju det som mitt namn står för , mina fram och motgångar genom livet , hur allt och inget fungerar och vad jag tycker och tänker :)
Det får bli allt för idag,lyckades få ihop ett inlägg fasten allt är kortfattat xD
Godnatt!♥

Välkommen till min nya blogg!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!