Gott nytt år!

Nyårsafton idag då! Dagen idag har flytit på och än är den inte slut! Har nyss städat rummet så det är fint tills främmat kommer. Innan det blev det en kylig men härlig sväng i skogen på Nova. Pga kylan idag så är ju marken så himla hård så jag skrittade bara, hade annars tänkt ta lite trav men det får bli en annan dag. Måste ju passa på att rida ute i skogen nu när man har lov för sen så är det ju mörkt när jag rider i veckodagarna i och med skolan. Är himla härligt i allafall och ska ta lite längre svängar i veckan som kommer. Kvällen kommer spenderas med Madde, Anders, Lovisa och Anna med familj. Ska bli trevligt med middag och sen bara myskväll med en bra vän! Kan nog inte avsluta året bättre!
Tänka sig att det redan är 2012 imorgon. Tiden går ju bra fort! Har redan gått halva gymnasietiden, i sommar har jag ridit i fyra år och jag har redan bott snart ett och ett halvt år här hos Madde och Anders! Känns som igår jag red för första i hela mitt liv fasten det är många många år sedan. Känns som igår jag red här för första gången, som om det var nu i somras jag hade den värsta sommaren i hela mitt liv samtidigt som det var ett stort steg för mig att stå på mig så som jag gjorde men det är över ett år sedan. Känns som om det var igår jag flyttade från min mormor och morfar till en annan familj men den 27 mars är det fyra år sedan. Känns som om det var igår jag flyttade från min mamma men i sommar är det sju år sedan , tror jag. Är mycket som känns som om det var igår fasten det kanske bara var några veckor sedan eller flera år sedan. Tiden går så himla fort och i natt är jag på väg in i mitt artonde år. Fyller ju inte förens om typ fem månader men jag blir hela ARTON år. Sjukt! vad tiden går fort! Detta år har vart himla bra faktiskt, har ju haft mina vinster och förluster men jag ångrar ingenting. Jag hoppas ju ändå på att det kommande året kommer bli ännu bättre och har jag turen med mig så kommer det bli det också. Jag har lite mål inför året , jag sysslar inte med nyårslöften men jag sätter ändå upp mål och hinner jag inte och inte klarar av att nå dom 2012 så får jag fortsätta kämpa med dom och de nya målen 2013. Att jorden går under nästa år tror jag inte ett dugg på men att den så småning om kommer göra det tror jag definitivt på. Har två kategorier när det gäller mina mål och ena kategorin är inom ridningen och andra kategorin handlar om mig och jag tänkte dra dom kortfattat:
Ridningen:
Komma Nova mer nära
Komma igång ordentligt med Nova så jag kan börja träna
Komma över min mentala spärr när det gäller galoppfattningar (tänker för mycket efter allt med Roxen och trodde så länge att det var jag som inte kunde fasten det visade sig att hon var skadad, dock är jag fortfarande osäker på om jag kan men i skogen då sådana tankar inte existerar fungerar det kanon!)
Köpa ett snyggt träns
Börja rida barbacka och träna min balans
Kanske till och med tävla lite
Mig själv och runt omkring:
Köpa kamera
Jobba otroligt mycket på mitt självförtroende
Komma iform, gå ner i vikt
Fixa körkortet
Stå ut resten av gymnasietiden med bra resultat
Inte pressa mig själv och inte stressa upp mig så
Inte platta mitt hår så mycket
Få ett bra sommarjobb som kanske kan fortsätta lite under helger och några kvällar resten av året
Tatuera mig och fylla i tatueringen jag redan har
Åka utomlands
Vara massor med mina vänner
Ha otroligt kul!!
Det är några av mina mål, stora som små utan förklaring och dyligt! Orkar inte gå in på massa sånt.
Jag önskar er alla ett Gott nytt år och hoppas att 2012 kommer bli ett underbart år för er också!!

Super trött!

Borde egentligen städa men är så himla trött efter i natt så jag städar nog lite lite sen och resten imorgon (y) Eller kanske allt imorgon... Hehe. Skogsturen på Nova var kylig, hon var lite tramsig som vanligt men det var otroligt härligt att sitta på hennes rygg och kunna slappna av samtidigt som Madde går med och man bara pratar och umgås. Fick dock otroligt ont i knäna som straff men det får gå ann. Varken skrikande knän eller min pytte allergi mot häst mjäll kan stoppa mig från att rida. Sitter för tillfället och kollar på Gossip Girl på min tv för en gångs skull, har kopplat in min nya dvd som jag fick i julklapp och som det går att plugga in usb i. Perfekt! Nu slipper jag sitta framför datorn och kolla hela tiden för nu kan jag ju kolla på tv'n! Är bra mycket bättre. Nu ska jag fortsätta kolla så får vi se hur det blir med städningen ;)

Tjillevippen

Har nyss kollat på Nils Karlsson pyssling samt glott i skolkatalogen som kom idag, bättre sent än aldrig (y) Kom ju hem igår sen fick Madde sms om att tjejerna som var ute i stallet ville att jag skulle komma ut så gick ut till dom och där blev jag kvar. Blev ju då inte mycket till sömn i natt så ska alldeles straxt gå ut till stallet igen innan jag segar ihop totalt... Har haft några härliga dagar hos mormor och vi har i stort sett inte lyft ett finger! har vart rätt skönt faktiskt men det är samtidigt skönt att komma hem till livet här liksom. Nu ska jag ta och stänga av både tv'n och datorn och byta om för att ta in Nova. Blir en sväng i skogen i det fina vädret!

Strålande jul

Har inte skrivit så mycket här då jag mest velat fokusera på familjen nu när det är jul! Det är det julen är för mig, att umgås och vara med familjen! Nu i skrivande stund så håller jag samtidigt på att kolla på Harry Potter på trean, göra mig i ordning och packa väskan. Åker nämligen till mormor för att fira lite jul med henne, mamma och små syskonen! Dagen igår kunde inte ha blivit bättre! Är jätte glad för alla julklappar och för att vi alla var samlade! Men bästa julklappen var ute ritten i skogen på Nova i sällskap av Anders på Sabina och Madde som ledde Anders! Anders har inte ridit på flera flera år men igår lyckades vi få med honom och det verkade inte vara sista gången heller! Han är ju dock så allergisk att han inte kan borsta och sådär men det får jag och Madde fixa åt honom! Sen på kvällen for vi vidare till Maddes mamma i Östansjö där vi var till sena kvällen med resten av Maddes syskon, blir några stycken! Men det är kul och otroligt mysigt! Inte lika mysigt att snön är borta men det var så fint väder ändå igår så gör mig faktiskt ingenting! Och trots att jag var så äckligt mätt igår när jag gick och la mig ( man äter ju nästan hela tiden! ) så var jag rätt hungrig när jag vaknade imorse... men som de flesta andra säger så är det skärpning efter jul och nyår samt lov (y)  Nu ska jag ta och göra mig klar, sen ska jag se om Madde vill ha hjälp med lunchen. Gissa vad det blir ? Julmat såklart! Haha, men blir bara vi familjen här hemma och det är mysigt! Allt känns mysigt nu, haha! Hör av mig här när jag kommer hem efter torsdag! Ha en otroligt härlig fortsatt jul!!
(Nova ser så road ut..)
Reflexnissarna!!
God Jul! :D

Snö, snö och åter snö!

Kommer det fortsätta snöa såhär så kommer jag drunkna i snö i eftermiddag! Kanske blir en vit jul ändå! Men kollar man på vackertväder så blir det plusgrader på dagarna senare i veckan så kanske inte ändå, det märker vi. Sitter förtillfället och käkar frukost i min säng, förutom klassföreståndar tid på en kvart vid tjugo över tio eller något sådant så börjar jag inte fören 12.35 så jag skippar klf tiden (a) Ska bara sega med one tree hill och göra mig i ordning fram tills dess. Nova ska in sen också, vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kommer vara svart ute då och hon har ju heller inga snö sulor i skorna så det blir rätt fina styltor med all denna snö som kommer...men vi får se! Nu ska jag dra igång ett serie avsnitt!

Believe in me

The mirror can lie
Doesn't show you what's inside
And it, it can tell you you're full of life
It's amazing what you can hide
Just putting on a smile
I don't wanna be afraid
I wanna wake up feeling beautiful.. today
And know that I'm okay
Cause everyone's perfect in unusual ways
So you see, I just wanna believe in me

Behov av lov!

Som jag skrev på facebook så är det kanske dags för lov när man står och ska skrapa ner vatten efter duschen med rakhyveln och inte äns förstår varför det inte går lika bra som det brukar... känner mig rätt dum (y) Var i allafall tvungen att sätta mig ner för att jag skrattade så mycket! Jag sitter just nu i köket och ska plugga lite, har sån tur att Titti kom och avbröt (a) Nämen jag ska förska få lite engelska gjort innan jag sätter igång och bakar lussebullar! Kom ju massa snö igår och mot senare eftermiddagen började den ligga kvar och jag kollade precis ut och såg att det snöar igen.. så länge det inte blir så mycket kallare så tycker jag ändå att det fungerar. Lite fint är det allt! Passade på att ta en sväng i skogen med Nova idag igen (lika bra när man ändå kan rida i dagsljus) och hon var betydligt mycket lugnare idag och det var riktigt härligt! Om en vecka är julafton förbi ... så mycket såhej för några dagar som går så fort. Men det är i allafall mysigt och en tid man ska , enligt mig, ägna åt familjen! Engelskan var det ja!

Don't know what to do

Sitter och försöker fixa ihop en bra spellista på grooveshark men det segar bara! Är nästan nyss in kommen från stallet efter att ha mockat och skrittat ut en sväng. Nova var himla tramsig idag och vi var rätt blöta när vi kom tillbaka för det snöar blötsnö, skulle lika gärna kunna regna! Jag ska straxt ta och fixa i ordning på mitt rum och sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, det lär nog säkert ta ett tag och senare framåt eftermiddag/kvällskvisten åker jag till Lotta för lite helgmys!!

Äntligen fredag!

Så himla skönt med helg! Har haft show tre kvällar på raken och det har vart otroligt kul men man blir även otroligt trött! Igår när vi kom gåendes från automaten och vi går förbi en grupp kvinnor då en av dom sa att vi var jätte duktiga på showen, är ju himla roligt att få höra! Idag var en rätt ovärd skoldag då jag åkte in för idrott som vi inte äns behövde ha hela lektionen och sen fick jag reda på att vi bara behövde anmäla våran närvaro till våran geografi och psykologi lärare och sen fick man gå? Riktigt skönt men hade jag vetat det hade jag nog nästan vart "sjuk" ! Åkte i allafall hem efter det, väldigt skönt! Mockade och tog sedan in Nova för första gången sen i söndags (y) Vi tog en sväng i skogen och hon var lite tramsig och rätt pigg så fick hålla in henne hela tiden med det är ju kul att hon har energi i allafall! Jag hade tänkt städa men jag fastnade här istället och snart ska jag sätta mig framför tv'n för att sedan glo på vampire diaries avsnittet som visas och förhoppningsvis få mat snart!

Premiär!

Sitter och försöker hålla ut genom sista lektionen som börjar snart. Även den tråkigaste på hela veckan! Har ju vanliga lektioner på dagarna nu och det känns lite kämpigt! Ikväll har vi våran första julshow,premiär med andra ord! Är väldigt taggad, kommer bli sjukt kul! Familjen kommer och kollar såklart vilket är ännu roligare! Har dock en del fritid tills dess så showen början halv åtta.. får mat vid fem och det är ingen idé att åka hem innan det för då hinner jag nog inte äns hem och känns dumt att inte äta då det görs mat speciellt för oss. Men jag har ju massor med tid till att göra mig iordning sen efter (y) Får umgås med härliga människor och bara ta det lugnt. Hade ju lucia för skolan igår men jag var med på typ halva första (y) Fick hostattacker så tårarna började rinna och halsen blev snustorr och aualn började snurra så jag blåste ut ljuset och gick därifrån sen satt jag resten av showerna för jag ville inte förstöra ännu mer! Nu ska jag peppa till ikväll och be min lärare skicka om sitt mejl till mig som jag råkade ta bort..

Funny Looking

I somras
En halvtimma sen
Händer i allafall lite på nästan ett halvår ;)

Flummigt över trött en söndag = inte bra

Börjar bli flummigt över trött vilket brukar resultera i att jag kan vara vaken hur länge som helst tills jag helt plötsligt slocknar och det är inte bra för det är söndag och vi har lucia shower imorgon och det är upp tidigt som gäller. Får hoppas att jag slocknar när jag lägger mig i vilket fall. Började dagen med att mocka med Madde, sen fick Anders ringa till min telefon för jag hade tappat den utan att äns märkt det men den låg som tur va i halmen i en av boxarna (y) Skritta en sväng på Nova idag, knäna protesterade mer än vad jag trodde men tänker köra på ändå fast i ett långsamt tempo. Det var härligt som tusan, hade velat skritta ut men blev i solen på stubbåkern. Skrittade runt lite planlöst ett tag innan jag tog tyglarna i några varv och sen var det bra. Inget mer avancerat än så behöver det inte vara. Hon var så fin i solen! Jag har även försökt plugga lite geografi , har ju prov på fredag men ska fråga min lärare om jag får flytta det för vi har ju shower nästan varje kväll denna vecka fram till fredag och jag kommer vara alldeles för trött för att plugga när jag kommer hem så det kommer inte kännas bra för fem öre! Har även bakat pepparkakor och grillar korv i grillkåtan, en riktigt mysig dag! Plattade håret nu också och det börjar få lite längd ändå!!
Otroligt snygga tycker jag dom blev ;)

That's what you get

Har varken haft ork eller lust till att skriva något här, var hemma i tisdags och sen efter varje dag har jag legat i sängen och haft anringen huvudvärk eller mensvärk. Nova har stått en del också pga det. Inget jag kan råför. Febern är i allafall borta nu så nu är det bara min täppta näsa och den jäkla hostan som måste väck! Igår så borstade jag på Nova och Roxen , så gosiga så! Tog en promenad med Nova idag och ska se om mina knän klarar att sitta upp och skritta en stund imorgon. Har vart iväg på lite spontana ärenden med Madde idag. Alla julklappar är inhandlade nu vilket är rätt skönt. Nu är vi klara med repande för lucia och julshow eller ja, har genrepet inför julshowen kvar men sen är det premiär för allmänheten på tisdag! På måndag har vi lucia shower på dagarna för skolan och sedan genrepet. Onsdag är det show för kommunen och på torsdag är det julshow för allmänheten igen (y) Vi kommer ha vanliga lektioner på dagarna så kommer vara si sådär lagom totalt slut! Men det kommer bli himla roligt i allafall! Nu tänker jag runda av dagen med mjukiskläder, one tree hill och så mycket bättre!

Bless you

Sitter i min säng och snorar samt nyser om vart annat. Igår var jag så hängig pga av täppt i näsan , febrig and you name it så Madde hämtade mig i skolan. Var hemma idag med för att bli lite piggare, funkade hyfsat! Har packat alla kläder och grejer vi ska ha till showen och lucian samt halstabletter, alvedon och imorgon en full vattenflaska så att jag förhoppningsvis kommer klara av skoldagen (y) Håller på att fixa ny musik till ipoden så jag har något att göra under bussresan hem imorgon. Har under mina kurerar dagar bara glott på One tree hill + bakade idag annars har jag vart bänkad i mitt rum så ska strax vädra det lite (y) Nu ska jag plugga in ipoden , öppna fönstret och förflytta mig till soffan för lite house!
Ps. Jag är inte allt för pigg på snön!! Snö = kyla = kyla = fusen Mysan!!

Prosit!

Jag bara nyser och nyser! Fick inte geografin gjord igår med till veckan måste det ske för jag måste plugga det näst nästa vecka (y) Jag vaknade i natt av att det kliade som tusan i halsen (den var dessutom helt igensvullen) och jag kunde knappt andas för att jag var så täppt. Adam var uppe för att gå på toa då så han fick servera mig ett glas julmust och nässpray. Jag glömde ju såklart min hemma så fick nöja mig med några sprut för barn.. men kändes bättre sen och när jag väl lyckades somna om sov jag ända till halv tio!! Har inte sovit så länge på gud vet när! Gick än lite längre promenad med monstrena igår och jag gick i normal takt (inte jätte raskt med inte heller långsamt) sen hade jag rätt ont i knäna, jag som hade tänkt rida i veckan med det blir några fler dagars longering med Nova dåra. Fick sms av Madde igår att lilla Mysan (fölis) hade kolik så veterinären åkte inte förens igår kväll och hade hon inte blivit bättre sen så var det så illa att vi hade fått ta bort henne..blev ju som tur är inte så och tvi tvi ta i trä så är hon fortfarande bättre och jag hoppas det fortsätter så! Madde hämtar mig sen vid tre och då blir det en snabb sväng till M-berg för att köpa lite jag glömde i fredags. När jag kommer hem ska jag ta in Nova och gosa lite med henne samt longera (y) Nu ska jag sätta igång ett One tree hill avsnitt innan jag sätter igång med disken och packar ihop mina saker så det är gjort!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!