Varje dag har något nytt att erbjuda

Man lär sig verkligen något nytt varje dag! Mormor har alltid sagt att morfar kan spela piano och han har ju alltid nekat och då har man ju aldrig riktigt trott henne men ack så fel man haft! Första gången jag i mitt sjuttonåriga liv hör min morfar spela piano, visst han har glömt lite och jag vet ju heller inte hur mycket han har kunnat men spela kan han och bra dessutom!!

Vad...

Vad sägs om en dejt med förkylningen nu när det ändå är lov? Kan säga att det inte alls känns lockande! Men om jag slutar tänka på det blir det nog inte så farligt, har inte tid att bli sjuk nu när veckan är planerad med skojiga saker!! Nu ska jag bli väck linserna så ögonen får vila lite och så ska jag dra på mig mjukisbyxor och tjocktröja för jag fryser! Imorgon står det hemfärd på schemat!

Frinnaryd

Sitter i soffan hos mormor och morfar och är tjurig över att det inte finns något på tv att kolla på! Ju fler kanaler ju mindre att kolla på! Skönt som tusan med lov i allafall. Sista skoldagen blev något skrattig och flummig vilket kändes bra för då kommer det nog inte vara lika illa att börja igen, tur att det inte är långt kvar till estetveckorna börjar! Jag sitter och skriver från min IPod då jag inte orkade släpa på datorn och det var lite knöligt att skriva i början men nu börjar det gå riktigt bra! Nova fick sig en skön tur i skogen i fredags, var ju tänkt att Jessica skulle rida men vi slutade mycket tidigare än väntat så jag hann göra det själv och det var super härligt! Trots att hon fick ett busryck och stack med mig! Vi skrittade på så lugnt och sen helt plötsligt galopperade vi! Blev ganska så chockad men hon blev inte rädd eller något utan öronen var spetsade framåt! Hur härligt det än var så var galenskapen tvungen att få ett slut då hon nyss stått en vecka så de fartfyllda turerna i skogen får vänta! Blir en längre tur om ungefär en vecka med sällskap av Lotta och Jessica på varsin nordis! Kommer bli riktigt kul!! I natt skulle man ju ställa om klockan så idag var det ju redan mörkt runt FEM!! Hoppas verkligen att det berodde på molnen, annars är det låååångt kvar till ljuset! Blir tyvärr ingen bild idag då jag än inte lagt in några här men nu måste jag hämta något att dricka och byta kanal!

3. Mina närmsta vänner

Jag tar väl mupparna jag umgås mest med då :
Här har ni en otroligt gammal bild på Lotta! Vi lärde känna varandra när jag bytte skola i mitten av vårterminen i sjuan. Jag började umgås med henne och två andra tjejer och sen har vi fortsatt att umgås och även gå i samma klass (y)
Även en gammal bild men inte hälften så gammal som den på Lotta. Detta är Jessica. Lärde känna henne genom stallet, då hon red här och innan jag bodde här. I början umgicks vi väl inte direkt om inte vi var hela gänget som red här då. Tror inte det var förens jag flyttade närmare skolan och vi började ta sällskap dit som vi började umgås ordentligt eller misstar jag mig, Jessica?
Nova måste få vara med och hon får även symbolisera resten av djuren här på gården!
Detta är några av mina allra närmsta vänner och vad jag skulle ta mig till utan dom har jag inte en blekaste om kan jag säga!!♥

2. Staden där du bor

Jag bor ju inte i någon stad utan jag bor i en ort eller vad man ska säga ute på landsbydgen bland massa skog och åkermark. Det heter Skyllberg och ligger mellan Hallsberg och Askersund. Går tyvärr inte att säga så mycket mer än att jag trivs alldeles utmärkt! :)

Only one

Näst sista dagen innan lov är snart avklarad och straxt är det sängen som gäller! Kom hem lite tidigare idag för vi hade matteprov sista två timmarna och jag blev klar efter ungefär en timma. När jag kom hem tog jag in Nova nästan det första jag gjorde för att rida ut en avslappnande sväng i skogen. Bäst att passa på medans man ser något! Hon var inte alls lika fjompig i skogen som hon kan vara utan hon var lugn och gick på lite väl bra så på hemvägen fick jag hålla in henne hela tiden. Riktigt gosig var hon också och det var precis vad jag behövde idag! Är trött på plugg och skola nu (som vanligt) så under lovet ska jag inte ta i en ända skolbok förens söndagen sista dagen innan skolan börjar igen! Tänker inte plugga ett dugg! Imorgon ska jag kämpa mig igenom skoldagen, får försöka göra det till en flumdag så det kanske går någorlunda fort och sen när jag kommer hem ska jag packa väskan för att sedan fara in till Örebro för att hämta Amina och sedan åka ner till mormor och morfar för att släpa lite möbler och kartonger för att tjäna lite pengar. Har turen att morfar kommer vara hemma också så hinner även träffa honom lite och imorgon kväll blir det myskväll med bara han och Amina för mormor är iväg och jobbar och det är inget som händer ofta så det måste ta tillvaras på! Kommer hem på tisdag och då ska resten av lovet ägnas åt familj,vänner och massa tid ute i stallet! Mitt rum är i behov av rengöring vilket ska göras när jag ändå har tid och så ska jag sätta igång att träna igen nu när crosstrainern kommit in! Mot sängen och vidare!

1. Berätta om dig själv

Ja ni..vad finns det att säga egentligen? Tar väl lite om hur jag är som person och vad jag sysslar med.
Jag heter ju då My men kallas för Mysan och är sjutton år. Jag är självständig,orädd för att säga vad jag tycker och jag vågar stå för det dessutom. Jag är otroligt lättroad och har blivit utslängd en och annan gång från lektioner för att jag skrattat så mycket. Jag är framåt och försöker oftast visa en så positiv sida utåt som möjlligt men humöret är allt annat än på topp jämt och det är bara naturligt, är ingen super kvinna heller! Men något som är min svaga sida är mitt otroligt dåliga självförtroende och mitt stora självförakt men de tanke sätten är under bearbetning. Jag har inte alltid haft det så bra men nu kan det nog inte bli bättre! Bor i fosterfamilj, inte för att jag är någon form av "problem" barn utan för att jag helt enkelt haft lite otur med livet. Men jag är lyckligt lottad med familj och vänner som tycker om mig och stöttar mig och jag försöker på alla sätt och vis stötta tillbaka och finnas till hands så gott det går.
Mitt största intresse är hästar, såklart! Rider ett svenskt halvblodssto på elva år som ägs av min fostermamma. Vi har massor av hästar! Men just hästen jag rider heter Nova och jag började med henne mitten av sommaren ungefär och fick sätta igång henne men jag försöker hinna med så mycket som möjligt! Tiden räcker inte alltid till och på grund av skador och brist på tid så har det blivit lite hipp som happ. Sånt som händer och huvudsaken för mig är att det känns bra och som tur är känns det otroligt bra! Finns nog ingen annan plats som klår hästryggen! Inte enligt mig i allafall.
Jag går andra året på gymnasiet. På en skola som heter Alléskolan i Hallsberg. Jag går samhällsvetenskapliga linjen med inriktning ekonomi samt musik estetisk inriktning. Inriktningsvalet ekonomi var helt och hållet kompis val men har visat sig inte vara så dumt! Mitt värsta ämne är matte och har alltid vart och kommer nog alltid vara. Matte B som jag läser nu är pest och pina och värre blir det efter första provet vi har på torsdag (y) Nog om det , jag har sång som huvudinstrument. Jag valde musik för att få lite avbrott bland allt plugg fast det blir jäkligt mycker plugg med musiken också! Jag kan inte påstå att jag är speciellt musikalisk men jag älskar musik och tycker faktiskt de flesta ämnen vi har är riktigt roliga! I musiken ingår mycket framträdanden vilket är allt annat än min starka sida men sist gick det inte så illa som jag trodde det skulle gå vilket är en push framåt!
Jaa, det får bli allt om mig! Lyckades få till en del och jag hoppas ni inte dog av tristess ;)

Sale

Sitter och kollar på rean på nelly.com samtidigt som jag lyssnar på julmedlyt (hur det nu stavas). Skoldagen gick rätt snabbt idag! Men slutar även ungefär en timma tidigare på onsdagar dessutom och hade rätt långt hål också (y) Har ju sång på onsdagar och gick rätt bra idag! Kändes himla bra så tills nästa gång ska jag välja en annan låt själv. Får se vad det blir för någon, har några jag är sugen på men vet inte om det kanske kan vara att ta sig alldeles för mycket vatten över huvudet. Idrottslektionen blev svettig och flummig med basketmatcher,hehe! Tog i allafall in Nova när jag kom hem och mjukade henne på banan i dag igen, borde egentligen ridit ut men det blir mörkt så fort! Travade även lite idag och jag hade henne under hela passet i en låg och mjuk form och med lite längre steg och det funkade kanon! Imorgon ska vi ta det lugnt på stubbåkern! Fick tillgång till mina skolfoton idag också och jaa..fail som vanligt men har nog haft värre! Kommer nog ändå vara kul att ha sen när man är äldre för att se hur mycket man ändrades under skolåren! Imorgon är det matteprov hela eftermiddagen som gäller och jag är inte ett dugg pepp men det får gå som det går! Jessica har berättat att hennes mamma sagt: vad gör det om hundra år? och det är sant bara det att vid terminens slut kan det hända att det gör en del men när matte b kursen är över vinkar jag adjöss till matten och det ska bli så jäkla skönt! Min företagsekonomilärare hjälpte mig häromdagen och sa att jag skulle motivera mig själv med att jag måste klara det här men det gör för mig bara saken värre! Blir bara stressad. Men det får helt och hållet gå som det går! Matten har alltid satt käppar i hjulen för mig och kommer väl alltid göra. Är bara att göra sitt bästa. Nu ska jag kolla klart på rean och sen ska jag kolla lite One tree hill innan det är dags att lägga sig och få sova extra då det är en efterlängtad sovmorgon imorgon!

To the left, to the left...or was it to the right?

Jag skulle kollat på House men var tvungen att skriva klart en företagsekonomi grej och sen fastnade jag här. Jag och Nova tog oss en liten tur på stubbåkern och avslutade lite på banan. Har bara mjukat henne i skritten och förutom ett och annat fjompskutt så var hon jätte duktig och känns inte som att hon stått i typ en vecka och innan det mest longerat pga av tidsbrist. Eller ja, känns inte än i allafall! Nu ska jag skriva några tidsinställda då jag aldrig gjorde det i söndags trots att jag skulle det. Sen är det dags att tvätta av smink och packa väskan till imorgon innan det är sängen och ringa mamma en sväng som gäller! Jag som skulle lägga mig så tidigt..
Jag har tjuvat bilden (a)

In school

Sitter och har info layout. Längtar bara hem trots att dagen inte vart fullt så seg som vanliga tisdagar. Jag och Jessica satt och tragglade lite matte förut och ja.. det går som det går för mig på provet. Som Jessicas mamma säger: vad gör det om hundra år?! Sant. Men nu är det ju värsta grejen och trots att jag behöver klara matten blir inte det en motivation nog.. Men men , snart får jag sluta och åka hem för att käka och sedan ta in älskade Nova. Red henne ut en liten sväng igår med Linnéa och sedan mjukade jag och kände igenom henne en kort stund på banan. Blev några trav steg ute men annars var det bara skritt. Ska kanske inte köra galopp intervaller det första vi gör (y) Men hon skötte sig fint i allafall! Blev sent igår så ikväll blir det att komma i säng lite tidigare, är otroligt trött och frusen idag. Batteriet på mobilen är allt annat än fullt så jag hoppas det räcker ända hem så jag kan lyssna på musik och prata med mamma på hemvägen. De flesta har fått sina skolkort nu men mitt har inte kommit än.. vill att det ska komma! Tror dock inte det blev särskilt bra för det brukar aldrig skolkort bli men vill ändå se! Tjugo minuter kvar nu då!!

Överkörd

Känner mig totalt överkörd! Ont i nästan hela kroppen och min handled kan jag inte äns beskriva.. det gör inte ont som i träningsvärks ont men ont gör det (y) Men det var i allafall kul att jobba så det är det värt! Har fram tills nu bara segat i sängen och kollat på One tree hill avsnitt förutom lite övningskörning, kommer bli mer övningskörning senare men ridningen får vänta till imorgon för jag kommer inte äns kunna ta mig upp på Novan idag och handleden klarar inte riktigt styrkan jag behöver till att hålla henne men imorgon blir det oavsett, ett måste! Dock ända måsten jag ser fram emot! Nu ska jag plocka fram matteboken och sätta igång lite musik innan jag faller tillbaka i sängen för att glo på ytterliigare några One tree hill avsnitt innan jag fixar ihop några tidsinställda inlägg till det dära 30 dagars grejset, om jag inte övningskör emellan eller innan..eller något (y)

Kålhuvud

Är totalt slut idag efter jobb! Har plockat kålhuvuden och det är grejer det kan jag ju säga! Snacka om träning! Kollade nyss vad det är på tv i kväll och det var inte direkt något som lockade förutom Schindlers list som jag faktiskt inte sett men som börjar tio över tolv och går till nästan fyra och jag vet inte riktigt om jag kommer orka hålla mig vaken tills den äns börjar (y) Synd att vi har en gammal tjock tv också som vad jag vet inte har något hdmi uttag men jag kanske kan ha tur! Ska gå och kolla det på en gång innan jag sätter igång ett One tree hill avsnitt i väntan på hemma gjord pizza! Vore bra om vi hade en hdmi sladd också men det tror jag det är värre med!

Finally

Äntligen helg! Idag tänker jag inte plugga ett dugg och inte imorgonen heller för då kommer jag vara helt slut efter en hel dags arbete! Tog in Nova förut och hon ville inte hänga med så jag fick ju i allafall upp värmen! Tog in henne och gosade med henne innan jag longerade henne lite och förutom att hon är stel är det inga fel! Så söndag sätter vi igång och skrittar så vi hinner jobba lite innan alla minusgrader kommer! Är dags för kålplockning så på söndag kommer jag ha rejäl träningvärk, kommer inte kunna gå på hela nästa vecka säkert (y) Idag köpte jag Snaipis ipod så nu har jag en ny leksak att lära mig hur den fungerar men jag tror att det kommer bli min bästa vän för jag har snott min mormor apple ID så jag kan fixa ner lite gratis spel och annat skojigt! Känns som om klockan är as mycket fast den egentligen inte är det. Säkert bara för att jag för en gångs skull kom hem tidigare från en seeeg skoldag.. Men nu ska jag lära mig att förstå mig på min nya bästis innan det är dags för käk och fredagsmys framför tv'n!!

Give up

Har pluggat till och från sedan lite innan fem idag så nu orkar jag fasen inte mer! Tacka vet jag Paramore som gjort det hela nästan uthärdligt! Nu lägger jag ner för idag!

Fundering

Funderar på om jag ska göra en sån här 30 dagars grej jag upptäckte att min kompis gör, som en kul grej bara för att hålla bloggen lite fräsch nu när mesta av tiden går åt till plugg. Men då sätter jag igång med det i helgen när jag har tid att sätta mig ner med det. Så här ser det ut i allafall :

1. Berätta om dig själv.

2. Staden där du bor.

3. Dina närmaste vänner.

4. En person du ser upp till

5. En bild på dig för 1 år sedan, 2 år sedan, 3 år sedan och 4 år sedan.

6. Bloggarna du läser.

7. 5 punkter om dig själv som inte så många vet.

8. Bild på din garderob.

9. I din väska finns...?

10. Hur ser din framtid ut?

11. En bild på någon du saknar.

12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu.

13. Ett kort någon annan tagit på dig.

14. Din högsta dröm.

15. En person/kändis du önskar att du träffat.

16. Detta gör jag på helgerna.

17. Hit vill jag åka innan jag dör.

18. Här handlar jag helst.

19. En vän som bor långt ifrån.

20. Bild på det du köpte senast.

21. Favorit ställe.

22. En tv-serie du älskar.

23. Ditt favorit nagelack.

24. Ett kort på din data.

25. Detta är jag beroende av.

26. Något du vill ha just nu.

27. Ditt framtida bröllop.

28. Bild på sminket du brukar använda.

29. Detta åt jag till frukost.

30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar.

 

Vi får se :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!