You can make it

Sitter nyduschad och drogar Erik Hassle låtar i väntan på Vampire diaries! Hade mest kör i skolan idag då vi sjöng in våren på skolgården. Var kul samtidigt som det blåste som tusan! Hade även en väldigt skrattig företagsekonomi lektion..ibland orkar jag bara inte vara seriös och lyssna när man ändå bara hör: bla..bla bla..bla bla bla...!
Jag hade tänkt longera både Nova och Bella då mitt magont inte är borta än men hann ta en kort promenad med Nova innan både hon och jag var dyngsura! Kunde vrida ur mina kläder och hade mascara i nästan hela fejan så vi skyndade oss tillbaka och sen tog jag mig en varm dusch för att få upp värmen igen! Blev inget med Bella då det inte ville sluta regna.. men nu skiner solen minsann! Rider båda imorgon, magont eller inte! Helst inte men blir ridning även om jag har magont!
Nu: Vampire Diaries!!
När jag red Bella! :)

The way you make me feel

Känner mig såhär idag, eller ja..har känt mig så hela veckan!

Crazy cat

Titti är bra knasig alltså!!
Här sitter hon i trädet utanför mitt fönster och tror att hon ska få komma in den vägen!
Hennes nya säng = pizza kartong (y)

I say stay

Tycker allt jag fick till en och annan bild igår!

Ice Age!!

Sitter ute i vardagsrummet och kollar på Ice Age tre!! Älskar barnfilmer! En påse popcorn toppar det hela!
Dagen idag har inte gått fullt så snabbt som de andra dagarna i veckan men den börjar lida mot sitt slut den med! Hade matteprov igår, kändes inte fullt så bra som jag hoppats men när jag fick tillbaka det idag hade jag två poäng ifrån vg.. två slarvpoäng dessutom!! Var två uppgifter jag hoppade över dessutom men visade sig att om jag bara hade läst och tänkt ordentligt hade jag klarat dom med. Men men, nu ska jag inte älta det negativa! Har ju faktiskt aldrig fått så nära vg på något matteprov ever!
Jessica och jag hänge med Lotta hem igår. Jessica fick ju körkort i tisdags så hon hade deras bil och körde. Första gången jag åkte med henne och vi överlevde! Hade inga tvivel om det faktiskt, hon är jätte duktig på att köra! Anledningen till att vi följde med Lotta hem var för att hon hade en uppgift i en av kurserna hon går och det var att spela in en film och då fick jag och Jessica agera skådespelerskor. Blev nog riktigt kul! Lär ju vi tycka i alla fall! Blev hämtad på kvällen av Anders och då fick jag köra hem. Körde först till macken i Åsbro för Anders hade slut på snus och sen körde jag hem. Börjar känna mig riktigt bekväm bakom ratten!
Jag longerade Nova idag. Blev mycket av och igångsättning för att hon skulle lyssna ordentligt och hon var jätte jätte duktig! Det klickade verkligen idag! Är så härligt! Imorgon ska vi jobba lite på banan och beroende på vad jag hinner ska jag antingen longera Bella eller ta en sväng ut på henne, får se.
Nu ska jag kolla klart på Ice age och lägga in bilder på datorn från kameran och musik på Ipoden!

Bäste vän!

Nova idag då? Joo vi red lite lösgörande på banan hon och jag och var nästan lika mycket på en annan planet idag som igår! Ena stunden var det snigel fart och andra stunden var det race som gällde.. knas häst! Vet inte vart formen höll hus ibland heller men överlag måste jag nog ändå säga att det faktiskt gick helt OK! Inte helt bra men heller inte direkt dåligt!
Red på volten och gjorde en del sidvertsrörelser. Var himla nyttigt samtidigt som jag varvade det med att komma fram i trav, sakta ner till skritt, komma fram i trav och sakta ner till skritt osv. För att få henne att kvickna till lite liksom och det gjorde hon ju allt! Men men, det kan inte gå kanon jämt och kändes ju inte direkt dåligt men inte som att vi direkt kom någonvart heller men det får duga! Hon blev lite svett i alla fall så lite tog det ju på henne i alla fall. Jag själv kände faktiskt inte så mycket, kändes lite innan jag blev varm men annars gick det helt okej, körde ju inte direkt hårt heller (y)
Imorgon får hon lite vila då jag ska ut på äventyr och på torsdag kör vi igen och hoppas på lite mer tur då! Hon dummar sig ju inte. Får ha överseénde med brunst, ny bal, varmare väder + att hon fäller av vinter pälsen. Hon ser rätt rolig ut!! Världens snällaste! ♥

I wanna be loved by you

Snart dags för sängen ser jag nu när jag faktiskt kollade klockan ordentligt! Usch vad tiden har flygit iväg från mig idag! Hemskt! Har pluggat matte inför imorgon, förbrukar sista bladen i häftet så nu jäklar får det fasen gå bra imorgon!! DET SKA GÅ BRA!! Okej, djupa andetag!
Så dagen idag har som ni säkert förstår gått alldeles för fort! Usch! Är ju knäppt när jag till och med tycker den värsta dagen på hela veckan går fort och inte lika plågsamt! Sitter alldeles nu i köket och har beslutsångest över vilken låt jag vill sjunga imorgon på sången. Får välja mellan de tre jag har fått jobba med under terminen för att sjunga upp för fler i min musikklass som har sång. Vet inte riktigt vilken jag ska ha för att få dom att plågas så lite som möjligt...
På bussen idag satt jag mittemot en jätte söt liten tant men jag kan nästan svära (svär ju absolut aldrig annars) på att när jag klev av så tänkte hon "dagens ungdom!!". Somnade framför henne och vaknade några gånger av att jag ena gången snarkade till och andra gången röck till som en annan jäkla mupp! Men men , lite måste man väl bjuda på sig!

Soon

Straxt dags för Alcatraz! Tyckte först inte det var någe vidare värst men nu börjar det bli helt okej!

Stay with me

Ett sto som är trött, brunstig och sjukt mätt innebär en otroligt seg häst! Hon var för söt idag, Nova! Hon var på en helt annan planet. Hon lyssnade ändå och gjorde som jag sa bara det att det kändes som att det tog timmar innan det faktiskt hände något! Dom fick nämligen en ny ansilage bal igår så hon har väl stått nästan hela natten och käkat! Men men, körde igenom lite mjukt bara. Såg till att sluta när jag hade henne där jag vill, när det kändes bra och man får till den där känslan av att man är ett liksom. Den känslan är obeskrivligt härlig! Hoppas att jag aldrig kommer behöva vara ifrån den känslan allt för länge! Dock så var den inte sådär jätte tillfredsställande idag men fick till den någorlunda! Hoppas på att hon är lite piggare så ska vi jobba lite mer och lite hårdare!

Give your heart a break

Jag som skulle plugga..pluggar jag? Nääe, inte riktigt va! Men ska bara skriva detta inlägg så ska jag ta och sätta igång! Har nämligen matteprov på onsdag men det känns bra! Vet inte vad som hände nyss men lite bra musik och sol fick mig att bli på himla bra humör! Annars har humör och motivation vart lika kallt och trist som vädret vart då det ofta speglar av sig på mig. Ingen bra egenskap!
Skoldagen idag var faktiskt inte så hemsk som väntat! Var det gamla vanliga: plugga på sovmorgonen (pratade mest med Lotta), engelska, geografi, lunch, företagsekonomi och sedan gemu. Vi fick repa ensemble på gemun och fick veta att om två veckor ska vi ha ett litet test på typ allt vi gått igenom, lite smått och gott! Eller inte, har väldigt svårt för gemu men ska tvinga mig själv att tycka det går bra och dessutom faktiskt plugga! Är ju så äckligt skoltrött så jag är väldigt dålig på att plugga vilket inte är bra. Men men! Kan inte orka och vara bra hela tiden!
Tycker den där är jätte snygg och funderar på att tatuera den... ska fundera ett bra tag och om det sker blir det bara något väldigt litet någonstans!

Ja må hon leva!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Jessicas födelsedag!! Och det är ingen vanlig födelsedag utan det är hennes arton års dag!
Jessica är en av mina bästa vänner och är verkligen någon som jag kan lita på! Hon finns där i ur och skur och är verkligen en otroligt fin människa! Till hennes ära ska jag lägga upp alla bilder jag har på henne och henne och mig! Grattis!! :D ♥
Långt ifrån alla bilder men de flesta som inte är allt för likadana på datorn i alla fall :D

Vi är mer än du tror, vi är en!

Har kollar igenom det jag brukar på datorn samtidigt som jag kollar på Lejonkungen två. Jag har alltid vart ett stort fan av Lejonkungen! Älskar det verkligen!
Skoldagen gick rätt fort, det mesta gick som smort! Blev lite irriterad på min geografilärare när vi hade lite muntlig redovisning då det kändes som att han mest avbröt mig när jag försökte prata..sången var inte så värst den heller! Har så svårt att slappna av , vissa perioder är värre än andra och det gör att jag inte andas via magen som jag ska och då kan jag inte få kraft via "stödet" (magmuskler osv) vilket gör att det känns om att det låter jätte hemskt! Men matten och idrotten kändes bra..var lite omvänt idag! Det som brukar kännas hyfsat kändes dåligt och tvärt om, lite komiskt faktiskt men det är ju bra det med.
Jag och Nova red lite lösgörande på banan. Det gick inte jätte bra men gick heller inte dåligt. Hon är brunstig och då får hon väldigt mycket humör influderad energi och hon får för sig att hon vet precis vad vi ska göra hela tiden fasten hon inte vet det och då när jag gör det jag tänkt göra blir hon sur på mig och jag blir sur för att hon tar allt för givet..något i den stilen! Fick i alla fall till en bra känsla och det är huvudsaken för mig! Ska köra på lite mer imorgon och vara mer tydlig med vad jag vill så det inte blir några missförstånd. Hon är för söt i alla fall som är så rädd för bommarna som ligger utanför banan och för att dom ska bli mindre läskiga måste jag klappa lite på dom och banka lite så hon hör att om skulle låta så är det inget farligt. Dom kan ju inte direkt hoppa upp och sluka henne, fast man kan väl aldrig vara riktigt säker!
Nu ska jag fortsätta kolla runt här och kolla klart på Lejonkungen :D

Svin!

Det har gått ett vildsvin farligt nära oss! Dom vill vi inte ha! Men det är inte så många spår så det var förhoppningsvis bara en galt som var på förbiresa i jakt på en sugga!
Känns inte så lockande att stöta på en sådan häringa sak ute i skogen! Dom kan ju vara riktigt farliga! Skulle jag träffa på en sittandes på Nova skulle jag nog inte sitta kvar många sekunder!

Give up

Känns som att det är bäst att ge upp företagsekonomin för dagen när man får äckligt nära rätt svar två gånger utan att veta vad man gör för fel!! Böckerna är farligt nära att få följa med Anders ner till panrummet!! Så nu ligger dom åt sidan och jag lyssnar på härlig musik och ska snart ta och lägga mig!

Rubrikdjungel

Sitter vid matbordet och inväntar mat innan det är dags att plugga företagsekonomi som tusan! Där gick jag nog till överdrift men ska i alla fall plugga! Skoldagen flög fram! Ovanligt för att vara tisdag men slutade ju kvart i tolv (y) Sista lektionen var scensikt musikprojekt och vi håller på att planera och greja inför att hålla en konsert men i stort sett ingen hjälp alls från lärarna! Känns som att vi knappt fått något gjort och har miljoner grejer att hinna med för det är allt annat än många veckor kvar! Men det är ändå en del fixat! Klart det är mycket kvar men är inte så himla mycket som jag trodde! Men vi har en lektions satt tid kvar för tisdagen efter är ju röd dag, tiden går ju så fort! Vi ska sätta tre låtar tills dess också som vi ska spela. Blir våran redovisning i både sceniskt och ensemble (y) Ska bli himla kul i alla fall!!
Tog en promenad med Nova idag, var trots den korta dagen i skolan ganska seg när jag kom hem så det kändes skönt. Hon skötte sig bra men hon är ju lite smått larvig och vill gömma sig bakom mig. Visst jag är stor men hon är både högre, tyngre och starkare än mig så hon är ju mer farlig än vad jag någonsin skulle kunna bli liksom. Känns faktiskt lite komiskt hur ett sådant stort djur kan bli så rädd för ett grässtrå som inte låg på marken sist eller en sten som blivit flyttad. Är som Madde sa för ett tag sen när det flyttats en sten till ett ställe: Dom kommer ihåg att det inte funnits en sten där tidigare men dom minns inte hur en sten ser ut. Är ganska sant och samtidigt lite ironiskt! Hästar är ju mycket smartare än man tror samtidigt som dom inte har samma logik som vi människor har. Är både på gott och ont! Får se vad vi hittar på i morgon i alla fall!
Nu käk och sen företagsekonomi!!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!