Rubrik brist

Var iväg till bussen för att vinka av mamma för ett tag sen. Tog med Kameran och fick till lite bilder. När vi väntade på bussen såg jag att VR på objektivet stod på off..inte konstigt bilderna har vart så himla suddiga.
Imorse slet vi med ut med hästar, mockning, vattenhinkar, vattenslang, ved och liknande och trodde klockan var jätte mycket när vi kom in med den var bara fem över tio..
Jag var så trött igår efter att ha gett alla hästar vatten så jag orkade inte rida, morgonen var inte sådär jätte rolig heller så hade en ganska så jobbig spänningshuvudvärk men mamma var snäll och fick bort den. Har inte orkat rida idag heller faktiskt, var rent ut sagt äcklig när jag kom in i morse efter morgonens bestyr.. hoppade in i duschen på direkten istället vilket var ett otroligt smart val! Trots att jag duschade så är jag fortfarande lite svart om händerna och jag hade ändå vantar på mig.
Vet inte om jag för någon dag sedan skrev att det skulle bli plusgrader senare i veckan, nu har det i alla fall ändrats och ska bli ännu kallare. blöö! Som det kanske märks är jag inte på humör nu, kändes lite sorgligt att vinka av mamma för det var rätt skönt att få umgås med henne bara hon och jag för en gångs skull.
Ska ta och ladda över bilder nu sen ska jag ta och hitta på något. Är snart dags för att ge hundarna mat och gå ner till pannan!
Syns lite hur rolig våran väg är ..

Friday!

Äntligen fredag! Sitter i fotöljen och kollar på The voice sverige med mamma och Mikaela med massa gott! Skoldagen var helt okej. Var roligare med ensemble än vad jag trodde att det skulle vara! Vi har börjat med ett nytt tema och det är reggae! Jag lyssnar inte så mycket på reggare men det är ju en otroligt skön musik genre. Så skönt gung i det liksom. Vi fick låtar utdelade till oss och jag och min grupp fick låten No women no cry. Lyckades komma igång lite lite. Jag ska sjunga och jag måste lyssna en hel del på Dylan, hur han sätter texten osv. Men ska bli riktigt kul! Har en otroligt bra och stöttande grupp också, jag tycker det ju är väldigt jobbigt att sjunga inför folk men det är en rädsla jag ska komma över! Ekonomin segade sig fram utan att jag fick något gjort och sen så var det ju det där jäkla geografi provet.. Jag kan det hela , gäller bara att kunna gräva fram det ur skallen när jag behöver. Fattar inte vad det är för del på mig, vet ju att jag kan det men ändå så vill det inte kommas ihåg när det behövs med efter kunde jag. Blir så frustrerad och irriterad på mig själv. Måste komma på ett sätt som gör att jag kommer ihåg saker och ting till prov jag inte tycker är intressant. Men men!
När jag kom hem så gav jag monstrena mat och sedan laddade jag pannan med en omgång ved. Tog in Nova efter det, borstade igenom henne och så fick hon agera modell. Älskar mig kamera! Blir inte jätte bra bilder än men snart så! Fick lite besök av mamma och Mikaela där cokså så dom fick följa med mig till stubbåkern där jag kollade hur det gick för Nova att gå och det funkade rätt bra! Imorgon ska jag mest skritta lite, får se om det blir några trav steg på vallen också kanske. Vi får se vad vädret säger. Vart är det där ridhuset när man verkligen behöver det? I mina drömmar (y)
Nu ska jag ta och kolla vidare på The voice sverige, är dags att gå ut till pannan igen om undefär en timma!

Bildbomb

Bilderna är ju lite oskarpa och suddiga but I'm learning!

On my own

Sitter och lyssnar på olika veriationer av låten till sången och Glee veriationen är inte hel dum. Det blev en och en halv lektion innan jag fick åka hem men då har man ju gjort lite vettigt idag ändå!
Jag blev exra glad i morse när jag snabb kollade vackert väder och det stod att det skulle vara plus grader i slutet av nästa vecka och då kollade jag ännu en gång för att se om det redan hunnit ändras med det står fortfarande kvar!! Men det gäller säkert bara för några få dagar om det gäller överhuvudtaget.
Jag red faktiskt idag! Madde och Frida hade provat att rida till pölen och inne i skogen hade det till och med gått att trava lite så jag hängde med Ebba ut en liten sväng. Blev inte långt med alldeles lagom då hon stått nästan en hel vecka. Trodde hon stått längre än en vecka men hade det inte gått att rida idag hade det blivit precis en vecka. Kommer hem sent imorgon men ska pröva se om det går att longera lite eller skritta lite lätt på stubben. Få se! Håller man sig i mitten och på gärdet så funkar det hyfsat.
Nu ska jag plugga lite geografi och sen ska jag sätta igång tv'n!

Morsning!

Så himla skönt med ordentlig sovmorgon! istället för att vakna och känna mig som ett träskmonster så vaknade jag faktiskt rätt pigg och utvilad trots att jag la mig bra mycket senare än vanligt igår! Gick upp för en stund sen och nu har jag fört över musik till Ipoden och väntar på att den ska laddas. Musik måste vara en del av mitt liv för att jag inte ska bli fullständigt galen!
Jag upptäckte igår på Lagerhaus (min absoluta favorit affär) att jag har en för kärlek till glas, ljus och kok/bakbäcker.. vet ju vad mitt hem kommer vara fullt av när jag flyttar hemifrån!
När jag kommer hem efter skolan (hoppas på att jag bara har en lektion!) så ska jag ta ut min älskade kamera på en date! Blir nog en bildbomd ikväll! Kommer ju hem tidigare idag och det är ljust längre dessutom så hinner ta massvis med bilder! Djuren och naturen får agera modeller, kanske lyckas fånga några av tjejerna i stallet på bild också.. Men jag får inte fastna totalt med kameran för jag måste plugga lite till geografi provet jag har i morgon! Tror jag har det mesta i huvudet men vill bara kolla en lite så jag kan vara säker på att det verkligen är så!
Nu är det dags att göra sig i ordning för att gå ner och käka frukost och läsa tidningen!
Är ju egentligen dum som inte laddade över de färskare bilderna från kameran, men men! Alltid lätt att vara efterklok ;D

Lite provbilder!

Här kommer de första bilderna jag tog!
Tro det eller ej men det är Iris. Hon var och blev klippt igår. Vet inte om jag vill påstå att hon blir så vacker efter hon vart hos frissan...

Happy!!

Skoldagen flög nästan (bara nästan) förbi! Morgonen började med lite glömska, glömde både min nyckel och mitt äpple (y) samt tappade telefonen i golvet och det flög ett lock men ingen större skada skedd. Hade första sång lektionen idag. Vi pratade mest om vad jag tränat på osv. Sedan sjöng vi upp lite och sen fick jag se låten hon valt till mig. Ska jobba med lite olika genrer nu så jag fick en musikal ballad. On My Own från Les Miserables. En väldigt fin och känslig låt. Får göra mitt bästa!
Efter skolan så blev jag hämtad för att åka vidare till Örebro. Madde och Anders skulle köpa kläder till bröllopet dom ska på i helgen. Skulle blivit helt själv men mamma och Mikaela kommer och håller mig sällskap! Efter några timmar på M-berg åkte vi till Media Markt och jag är ÄNTLIGEN kamera ägare!!! Känns så jäkla kul, är över lycklig! Ta kort är verkligen något jag älskar att göra och nu finally har jag en kamera att ta kort med! Bye bye värdelösa mobilkamera bilder!!! :D
Är nog den sista bilden jag tar med kameran på min nuvarande mobil i alla fall :D

I do not know

Ekonomidagen var inte så illa som jag trodde den skulle vara! Var rätt intressant faktist förutom att jag var i behov av en frukt då jag nästan somnade... Var himla kyligt i lokalen också men annars var den som sagt rätt intressant! Ska någon dag skicka in mitt cv till ett av ställena!
Nova får stå idag också..såg imorse att det snöat i natt och blev jätte glad och trodde att det kommit så pass att det skulle gå och rida men nej. Men men , fick mer tid till att plugga istället så nu är det gjort.
Vädret kommer fortsätta såhär veckan ut och jag tycker fortfarande inte om det! Vill ha vår och varmare dagar och torrt och bra underlag!
Näe, ska jag ta och glo på serie på tv'n!

Trötter

Ligger i sängen och känner hur trött jag är! Från sen lördagkväll till igår morse hade jag sådan huvudvärk att jag inte kunde sova. Så igår fick bli en riktig seg dag + några timmar i skogen för att vara med på lite prova på nordsvensk kurs vi har här hemma, tömkörde lite och det var super kul! Något jag absolut ska göra med Nova lite då och då, kommer vara otroligt bra för våran relation!
När jag ändå är inne på hästspåret så har Nova fått stå en del dagar och det blir nog olyckligt vis en och annan dag till då underlaget är lika hemskt som när jag sist skrev om det! Vill inte vara med om skador och skit! Kan ju gå riktigt riktigt illa om min lilla fegis ska bli rädd och hoppa till och sen kanske fläka sig totalt eller något i den stilen. Vill jag inte vara med om! Men idag så blev hon i alla fall borstad och friserad! Tog en del på manen då jag inte klippt den sen i somras så det fanns en del att ta! Svansen tar jag bara några få centimeter på då hon har en fin svans och vill inte att den ska vara kort. Hoppas i alla fall på att det går och rida snart för det kliar i fingrarna på mig!
Skoldagen idag var seg samtidigt som den gick hyfsat ändå! Våran engelska lärare var sjuk så vi fick ett häfte med glosor att översätta. Sen rullade det på med geografi arbete, företagsekonomi uppgifter och 2012 första musiklektion då vi bara hade lite repetition. Jag är ju estetare med känner mig inte ett dugg pepp på att börja med musiken igen. Visst det är jätte kul och jag utvecklas otroligt som människa och inom musiken men det har vart otroligt skönt med håltimmar och sluta tidigt. Har ju för ovanlighetens skull hunnit med saker och ting liksom och ändå haft ork kvar när allt är färdigt men nu är det slut på semestern!
Nu ska jag ta och läsa på lite geografi (prov på fredag) innan jag försvinner in i boken jag lånat från biblioteket, är ju det Okända idag också! Känner att det verkligen är dags för sängen efter det om jag ska orka med ekonomi dag imorgon!!

Städ time!

Lyckades somna i natt men sov väldigt oroligt. Det var i alla fall himla skönt att mocka och få ur sig lite aggritioner från igår! Gick i en rasande fart och jag tog både Nova och Roxens box utan att blinka och sen var jag lite svett faktiskt. En boxningssäck skulle inte sitta helt fel faktiskt!
Jag och Madde planerade att fara runt lite för att leta praktikplats åt mig till vecka fem men det blev inte mycket till farande då jag fick napp på första hållplatsen - Rönne trädgård. Nära och bra! Får lite sovmorgon varje dag också då jag börjar klockan nio (y) De är väldigt trevliga där så det kommer nog bli rätt roligt.
Ny ska jag fixa ihop en spellista och sen ska jag sätta igång att städa mitt rum, är dags för det och känner jag mig själv rätt så är det lika bra att göra det nu idag när jag är ledig för under veckodagarna har jag fullt upp och är alldeles för lat när det gäller att städa!

Från lugn dag till en händelserik kväll!

Nu har jag vart hemma ett tag och början av kvällen i Örebro blev händelserik vill jag lova! Vi blev avsläppta vid hotellet vid slottet och gick upp mot mcdonalds för att käka, en kort kort bit efter bion får vi en full påverkad gubbe efter oss som tog tag i mig och Lotta och hotade med att döda oss, han var våldtäcktsmann, han kunde slå oss osv. Vi bytte gata och gick fortare och fortare men han lyckades hänga med den jäveln och sen så kom det en man på cykel med ett barn där bak och han stannade och sa åt gubben att lämna oss i fred och de stod och gapa och skrek på varandra så vi skyndade oss fort som tusan därifrån till mcdonalds i hopp om att det var en del folk där och det var väl hyfsat men han kom dit också och hoppade upp på disken, kastade mynt på en av tjejerna i kassan så hon höll på att få den i ögat, sa att han skulle äta oss, mörda oss och en massa så en annan tjej som jobbade där ringde till polisen men han lyckades gå innan polisen kom. Var rätt skärrad! Skakis, svettig och nästan tårögd! Fick prata med polisen i vilket fall och jag hoppas dom får tag på honom. Vet ju aldrig vad som hade kunnat hänt eller vad som kan hända andra! Är så svårt med påverkade människor för jag tycker de och deras handlingar när det gäller sånt här är mer oförutsägbara, svåra att tolka liksom så att man kan vara beredd. Kommer aldrig gå själv i Örebro eller någon annan stad heller för den delen när det är mörkt i alla fall! Det roliga var ju att det knappt var en kotte ute och de vi väl mötte brydde sig inte ett skit! Är så tacksam för den där mannen, guld värd!!
Det var i alla fall himla olustigt och jag har inte riktigt kunnat smälta det. Mina tankar går bara i banan "tänk om" det hade hänt och bla bla bla men inget hände som tur är!! Försökte få tag på Madde efteråt men hon svarade inte så då ringde jag mamma och hon svarade inte heller och sedan ringde jag mormor men även hon svarade inte! Tur att det faktiskt inte hända något då ingen av dom svarade, haha (y)
Filmen var i vilket fall bra, bättre än jag trodde men jag blir hela tiden besviken på 3D filmerna jag ser! Är inte en sådan upplevelse som dom säger att det ska vara. Men men , fick ett skratt anfall i början när vi tagit på oss glasögonen och jag kollade på Jessica till höger om mig , Lotta till vänster om mig och insåg hur fula vi såg ut! Haha! Låten när eftertexterna rullade var väldigt bra också. Kommer ju självklart inte ihåg hur den gick och hade ingen aning om vad det heter eller vilka som gjort den (y)
Nu ska jag försöka mig på att sova! Gick verkligen från en lugn soffpotatis dag till en händelserik kväll! Är rätt trött nu när man verkligen börjar slappna av!

Fäärdig!

Nu har jag fräschat till mig lite! Det värsta jag vet är att gå omkring bland massa folk och känna mig dassig! I skolan bryr jag mig inte alltid så mycket då de flesta sett en dassig ett x-antal gånger och ibland är jag allt för trött så sover de få extra  minutrarna det tar att göra mig i ordning (y) Känner mig alltid dessutom lite bättre när jag fixat mig när jag är hängig och sjuk! Behövs inte så mycket , lite mascara och dipliner och jag är färdig!

Älskar fredagar!

Känner mig inte riktigt lika hängig som igår vilket är skönt! Jag åkte in till skolan idag för att inte vara med på idrotten och sen övertala företagsekonomiläraren till att få slippa gå på lektionen och plugga hemma istället vilket fungerade väldigt bra!
Jag tycker verkligen inte om att våran väg är en enda isbana! Mockade bara när jag kom hem, vågar seriöst inte göra något med Nova ifall hon skulle halka och det skulle hända något! Skulle verkligen inte kännas bra!
Senare sen ska jag in till Örebro med Lotta och Jessica för att umgås och kolla på The Darkest Hour. Den verkar vara lite spännande så får hoppas på det också! Näe nu ska jag göra min lärare stolt och sätta mig och plugga!!

*FRÄS*

För en gång skull har jag en otroligt passande rubrik! Är förkyld! Usch och fy! Och det där med planering ibland asså...när jag kom hem idag efter en lååååång väg från bussen fylld med snorhal is och en äckligt tung väska så var jag helt slut! Det sa *tjoff* så låg jag i min säng med mjukiskläder...vet inte riktigt vad  som hände förutom det där tjoffet. Madde var inte hemma heller när jag kom hem och jag kände att det finns inte en chans att jag ska orka kravla mig upp på Nova utan hjälp, har ju pallen men är skönare för knäna också när Madde håller i på andra sidan så jag inte måste ta i så mycket.
Jag var duktig och åkte in tidigt idag trots sovmorgon för att gå till extra matten, kan inte påstå att jag var någe klokare när jag gick ut därifrån men till nästa gång ska jag kolla ut mer exakt vad jag behöver hjälp med så kanske det går bättre. Från extra matte till en ordinarie matten och jag förstod B uppgifterna kanon men inte A uppgifterna... men men , jag fattade ju någonting och att jag fattade de svårare är ju ett +. ( höhö ett + ) Sista lektionen var ju inte lite onödig heller, vi fick se en kort film och vi fick frågor om och vi satt bara och pratade om annat (y) Nu när jag var inne hela eftermiddagen och kvällen så fick jag i allafall hela psykologi uppsatsen klar! Mamma och mormor får läsa igenom den och säga om dom tycker att jag ska ändra något annars så skickar jag in den imorgon. Tog även med mig företagsekonomin hem men sätter mig hellre och glor på biggest loser sverige nu!
Skoldagen imorgon känns inte så jätte värd att gå på men vad gör man inte för lite närvaro. Jag har sovmorgon och min första lektion är idrott som är följt av värsta håltimman och sen avslutas självaste skoldagen emd företagsekonomi och vi ska börja med att bokföra med moms imorgon. Vill de plåga oss eller vadå? Men men, dags för tv'n och sen bums i säng!!

Think highly of yourself

because the world takes you at your
own estimate
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!