Mindre bajs mera kyckling

En order vi fick idag (y) Imorgon ska vi äntligen bara i aulan för nu är scenen byggd! Är rätt trött i rösten vid det här laget av att sitta och traggla stämma i tre hela dagar med en och en halv timmas rast varje dag.. Men det är rätt kul! Men personen som igår ville att vi skulle stå upp och sjunga de sista minutrarna var nog inte så populär, haha! Blivit en longerar vecka för Nova denna vecka men idag lyssnade hon kanon bra! Tyckte hon såg så konstig ut över ryggen härom dagen så jag stod och klämde i evigheter tills jag såg att det var muskler hon fått! Så nu är hon rundare både om ryggen och magen (y) Men har bestämt mig att efter jul så blir det att börja komma igång ordentligt med träning och grejs! Ska bli kul! Nu är det så mycket med skadade knän, ska iväg i helgen, näst nästa vecka har vi skola på dagarna och julshower på kvällarna i tre dagar (y) och på juldagen åker jag till mormor i några dagar men sen runt nyår sätts det igång ordentligt! Sen hinner man ju inte alltid med men ska se till att inte ramla något i allafall! Imorgon ska jag ta in Bella och longera henne åt Linnéa, ska bli kul att pyssla lite med den plutten! Jag får hela tiden påminna mig själv nu att inte sjunga en massa till låtarna jag lyssnar på, är bra om jag kan sjunga de två dagar som är kvar. Nu ska jag tvätta av mig sminket, trimma luggen (lite irriterande att slå i ögonfransarna hela tiden) och lägga mig under täcken till ett serie avsnitt!!

Shine a light

Sjukt trött! Ska små fila på en önskelista samtidigt som jag tar och lägger mig innan jag somnar sittandes!!

I dream is a wish from the heart

Ligger i sängen och är sjukt trött! Traglat stämmor hela dagen och är precis det jag har framför mig hela veckan men det är väldigt kul samtidigt som man blir otroligt trött i huvudet! I lördags åkte ju jag och Madde till Stockholm och har är verkligen ingen stadtjej! Kan vara kul att åka dit någon gång ibland men skulle verkligen inte orka att bo i storstan! Vi gick ju på marknad (var dock en besvikelse) och så gick vi omkring på stan och käkade kina mat, älskar kina mat!! Vi åkte hem vid sex sen när vi kom hem så fikade vi innan vi byltade på oss kläder och åkte ut i skogen för att kolla på novemberkåsan. Snacka om kontrast, det ni! Igår var en riktigt seg dag! Övningskörde i undefär två timmar och det gick rätt bra! Jag tränade också och glodde på massa One tree hill avsnitt. Var ju sagt att det skulle vara julpyssel så Madde ringde sin mamma och frågade om tid och då fick vi reda på att vi var en vecka i förväg, det är inte förens nu på söndag (y) Nova fick stå igår i och med att det blåste så! Hon skulle spänna sig och jag skulle spänna mig och det skulle bara resultera i bad feeling och det är inte kul. När jag hämtade henne från hagen idag så kom Linnéa och ville ha sällskap till bussen så jag och Nova gick bort till vägen och tillbaka, vid grindarna precis påväg in mot gården vrickar jag till foten och faller framåt och landade rätt på knät! Nova ryggade lite bara men förstod sedan att det bara var jag som var otroligt klumpig! Ont gjorde det som tusan så jag började må illa så hon fick gå tillbaka in i hagen och jag gick haltandes in. Har nu ont i båda knäna, så typiskt! Hade ju tänkt träna också!! Men men , nya tag i morgon! Nu ska jag sätta igång ett One tree hill avsnitt innan jag tar och lägger mig, blir sängen tidigt ikväll känner jag!

The star up in the sky

Har ju gjort en tidsinställt men måste, bara måste berätta om igår! Fy fa-an rent ut sagt vad sjukt kul det var! Man var så jäkla taggad och det var nog inte en ända gång man stod still utan ett leénde på läpparna! Och att se afrikanerna ha så kul när dom från början aldrig tidigare hållt i en mick, åkt i rulltrappor eller som några av ledarna sa - Sett hundar med kläder på! Allt som vi har och är en självklarhet för oss är ju långt ifrån en självklarhet för dom! Vi bara klagar hela tiden och dom var så glada! Köpte en tröja och ett armband för att bidra med någonting mer än att vart med och det känns bra. När de uppträdde och vi satt ner och man såg hur jäkla roligt dom hade och hur dom bara körde på fick mig att börja gråta! Och så höll en vuxen som är med dom tal och jag sätter igång igen. Att stå och vara så glad, sorgsen, varm och svettig samtidigt som man bara rör sig till musiken och sjunger för glatta livet..ja ger allt helt enkelt! Det är en så otroligt härlig obeskrivlig känsla! Så underbart härligt var det! Och vilka röster dom har, och vilken jäkla röst Gladys del Pilar har!! Kommer verkligen aldrig glömma den här upplevelsen!!
Ni för stunden har jag glott klart på Vampire Diaries för en liten stund sen och har myskläderna på! Nu äre idol och invänta hemmagjord pizza som gäller! Imorgon blir det upp tidigt för att åka på julmarknad i Stockholm med Madde!
So true!!

Dare to dream, dare to fly, dare to be the ever chosen one to touch the sky

Jag har skrivit ett tidsinställt då det blir lite brist på tid till skrivandet i helgen. Imorgon ska jag nämligen till Stockholm för att gå på lite julmarknad. Ska bli kul och jag hoppas man får lite julstämmning nu när det inte är så långt kvar till jul! På söndag är det ju redan första advent och då är det julpyssel och fika hos Maddes mamma som jag tror jag hänger med på! Lär ju i allafall bli julstämning när alla shower sätter igång, vore ju något fel på mig annars! I onsdags hade jag faktiskt sista sånglektionen för denna termin och min sista lektion med Angelica! Kommer sakna henne jätte mycket för hon har lärt mig sjukt mycket! Hon är verkligen en bra lärare som får en att tro och vilja tro på sig själv! Visst, jag tror inte fullt ut på mig själv men jag försöker att ändra mitt tankesätt och ha död på den enorma självkritikern som bor inom mig och jag gör små framsteg i allafall vilket är bättre än att inte göra några alls! Jag förmodar att konserten igår blev kanon och var sjukt rolig! Det är ju något av det bästa som finns, att få stå med massa folk och sjunga massa bra musik samtidigt som man hör hur otroligt bra det låter! Lär vara ganska taggad till showerna efter den i allafall! Det är ju faktiskt inte så kallt och ingen snö än vilket inte heller gör mig någonting. Kylan är inte min grej men lagom till lucia kan det få komma typ en tio - femton centimeter och vara si sådär minus tre-fyra grader kallt. Enligt mig behöver det inte vara tok kallt och tok mycket snö. Jag är ju så kort också, drunknar ju nästan i sånt fall! Men jag tycker det kan försvinna i början på januari för att sedan övergå till fin vår! Lär väl inte bli så men hoppas kan man ju alltid göra! Ikväll blir det fredagsmys här hemma med god mat och idol och sen äre sängen. Lär vara rätt trött då det blev sent igår och sen så ska jag upp tidigt imorgon!
Är ju himla fint! I några dagar...

22. En tv-serie du älskar

Vampire Diaries
Och Gossip Girl
Skulle kunna säga fler men det var ju egentligen en och jag har redan sagt två (y)

Somebody to love

Ligger i min säng och stäcker ut min rygg som jag nyss fick skit ont i efter att ha suttit för länge och för konstigt och pluggat! Har pluggat psykologi inför provet på fredag och sen har jag pluggat inför min ftg-ekonomi kompletering som jag ska göra imorgon. Känns som om det mesta sitter! Har suttit och lyssnat på julmedleyt och ska ta och lyssna på låtarna inför konserten imorgon! Jag skulle ha stannat kvar i skolan för att ha vart med på stödmatte men kände att det inte var någon idé då jag kommer glömma det direkt i och med att det är dags för estetveckor nästa vecka. När jag kom hem fick jag lite bråttom för Niklas skulle komma vid fem och jag skulle hinna pyssla med Nova och duscha och slå in hans presenter (han fyller nämligen år idag, grattis igen!!) men jag hann precis bli klar när han kom! Nova longerade jag och vi tränade lite på att lyssna när jag bara longerade henne i grimma och det funkade kanon, lite bättre i ena varvet men så brukar det ju nästan alltid vara. Dock blir det lite lojt med ridning denna vecka så blir nog mycket longering.. men så är det ibland! Blir ändring på det nästa vecka då jag inte har något mer plugg! Fast man blir sjukt trött i huvudet av första estetveckan men det brukar gå över med lite friskluft! Har nyss suttit och planerat in massa kul inför nästa vecka så är verligen på gott humör! Ska komma igång och träna lite nästa vecka så jag gör det under lovet då det blir massa massa mat och godis! Fick även höra att där crosstrainern står kommer det bli julklapps gömma och jag blir ju så sjukt nyfiken av mig! Är inte så att jag måste klämma och känna i evigheter när det är inslaget men då kommer de ju ligga där under en filt eller något icke inslagna. Kommer verkligen få lägga band på mig för att inte tjuvkika!! Nu ska jag förbereda inför imorgon innan jag sätter igång några avsnitt av One tree hill!

21. Favoritställe

Är ju såklart på häst ryggen!!
Får bli från Roxens rygg, har ingen än från Novas rygg. Kanske har när inlägget läggs ut och om så lägger jag till den då :) Roxen rullar i allafall fram, hon kommer bli den bästa mamman!♥

Virrigt värre

Vet inte hur jag har tänkt när jag gjort mina tidsinställda inlägg men jag vet dock att jag vart trött när jag gjort dom (y) Nu sitter jag och lyssnar på stämmorna inför en konsert vi estet tvåor och treor ska vara med på inne i Örebro med två (tror jag) andra skolor plus några ungdomar från Afrika samt Molly Sandén och Gladis del Pilar! Kommer nog bli riktigt maffigt då vi ska vara i Filadelfia kyrkan! Ska bli riktigt kul och dessutom få in lite härlig feeling inför julshowen som vi ska börja repa nästa vecka! Nova fick som jag förutspått stå idag , gör nog inte henne så mycket heller skulle jag tro. Var iväg till apoteket efter middagen för att hämta ut allergi medicin och köpa hostmedicin, hade ju prov i morse och jag tror inte det var många som hörde vad som sades under hörövningen (a) Ursäktar för det men kunde tyvärr inte hjälpa det. Provet kändes i allafall rätt okej men får väl se, är när det känns bra som det brukar gå illa för mig..hehe. Har suttit och skrivit om psykologin inför provet på fredag så jag har kramp i handen, men nu har jag ordentliga anteckningar i allafall så kan läsa ifrån dom istället för att låsa min inför tanken att läsa i en tråkig lärobok. Tycker ändå att psykologi är väldigt intressant, men våra lektioner har jag mest uppfattat som flummiga och vi har ju missat en del lektioner då våran stackars lärare har cancer och vart iväg på behandlingar på våra fredagslektioner. Nu har vi en vikarie som man knappt hör vad hon säger istället (y) Inte lätt det där! Om jag skulle orka sträcka mig efter mobilen skulle jag visa min och Jessicas kommunikations övning igår som faktiskt blev rätt bra! Kommunicera med varandra kan vi i allafall med lite tjoff och poff här och där. Nu ska jag läsa igenom det jag skrivit och tagga House! Redan onsdag imorgon, dagarna går fort!

Last one

Sista lektionen på tisdagar är alltid jätte jobbig och seg! Hatar den verkligen , huvudvärken gör inte saken bättre! Men men , en och en halv timma kvar och sen får jag åka hem. Psykologi plugg som väntar, skulle rida men är inte så säker på att jag har ork till det faktiskt.. Jag får inta min vanliga position i detta klassrum under denna lektion: i ett hörn gungandes fram och tillbaka samtidigt som att jag upprepar orden - sista lektionen, sista lektionen, sista lektionen!



Jag ser inte ut så här just nu!!

18. Bild på det du köpte senast

I Shoppingväg var det jag köpte senast detsamma som när jag var iväg sist och shoppade (y)

Monday

Är på lite klagohumör så ska fatta mig kort! Skoldag = seg pga att jag börjar bli sjuk. Ridpass = komiskt och rätt jobbigt! Hon var brunstig och njöt av att jag var tvungen att bli arg på henne en gång då jag inte orkade med mer larv och då stöndade hon typ till (y) hon var sjukt stark med ett högt tempo men hon var jäkla djup och fin och vi var båda rätt nöjda och trötta sen! Nyss = pluggat vilket har gått trögt, engelskan är det ända jag inte riktigt fått kläm på hur jag ska plugga. Snart = göra mig i ordning för sängen och glo på CSI!!

19. En vän som bor långt ifrån

Det är bästaste Josefin! Står inte mina andra vänner som bor långt ifrån speciellt nära längre, man hör av sig någon gång då och då lite ytligt men vi har för det mesta utvecklats åt olika håll och glidit ifrån varandra men med Josefin är det inte så! Kanske är för att jag lärde känna henne här och att man redan hade andra vänner, de andra som bor långt ifrån har ju en gång i tiden vart mina närmsta vänner som jag umgicks med jämt innan jag flyttade. Josefin står mig nära men vi kan ju bara umgås när vi får chansen vilket kanske gör det annorlunda ? Jag vet inte men det är inte samma sak i allafall och det spelar inte så stor roll för hon är en otroligt fin vän!
Snodde bilden från hennes blogg (a)

Seg i kolan

Total seg dag! Longerade bara Nova idag, orkade inget mer och det var inte bara jag som var seg i kolan kan jag ju säga! Har ändå lyckats plugga lite idag och övningskört så en och annan vettig grej har jag hunnit med men det är inte många! Det börjar arta sig med körningen i allafall, har varken kört mycket eller hinner köra så mycket men det går bara bättre och bättre! Nu ska jag kolla på ännu mer serie avsnitt innan det är dags att gå över till tv'n och sedan sängen för att försöka överleva sista veckan med plugg innan estetveckorna börjar. Tiden går jäkla fort!

18. Här handlar jag mest

När det gäller kläder och skor handlar jag mest på :
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!