Beautiful day!

Skoldagen gick himla fort med håltimma och två lektioner för mig del! Provet gick väl sådär, var första uppgiften som satte käppar i hjulet men annars svarade jag på allt. Bara hoppas man har rätt också (y) Nova och jag tog en mysig tur i skogen som vi gjort hela veckan i sällskap av Madde gåendes med Iris. Imorgon är Jessica snäll och rider Nova åt mig medans jag smiter iväg till mamma över en natt. Mamma ska få agera målare och färga och slinga mitt hår och sen på lördag ska jag klippa mig! Jessica tycker om Nova och har ridit henne förut så det blir nemas problemas! Red Bella åt Linnéa idag också för hon hade ont om tid. Jäklar vad liten hon känns! Och hon har ju inte världens skönaste gång när man är van vid Novas lugna gung! Men det var kul! Ett spö hade inte suttit helt fel men det funkade kanon ändå! Har vart så himla fint väder idag! Otroligt vad fint det har vart. Är såna här dagar jag verkligen vill ha en kamera, när jag lyckats få ihop till en kommer jag springa omkring som en galning och ta kort! Än så får mobilkameran duga tills jag sparat tillräckligt! Men jag kunde ju inte låta bli att ta kort idag trots dålig kvalité så nu har jag lite fräscha bilder! På lördag kommer Jessica hit med henne kamera så då blir det lite kort och har jag tur tar hon en och annan bild på sötnosen min imorgon! Det är redan fredag imorgon , sjukt vad fort denna vecka gått! Brukar tycka att det går skit segt fram till onsdag och tisdag brukar vara som gammalt tuggummi men inte denna vecka. Riktigt härligt och ska bli väldigt skönt med helg! Helgen är redan bokad som vanligt men lite lugn och ro ska jag allt hinna med också!
Blir inte fler! Måste ha lite nya och fräscha till andra inlägg! ;)

Rusk

Håller mig inne idag, inte så pepp för tillfället. Är jätte trött, vette fasen vart energin tog vägen. Skoldagen gick i allafall rätt fort,har ju turen att åtminstånde sluta tidigt en dag! Sånglektionen gick väl okej, lyckades inte med min uppgift men fick bli godkänt ändå. Hade en rejäl håltimma så pluggade lite då samt tog en sväng till lindex och glodde lite. Ska ägna eftermiddagen och kvällen åt att glo på One tree hill,träna och plugga till engelska provet imorgon. Det är riktigt tråkig höst ute , molnigt och trist, är mörkare på mornarna nu också vilket gör det svårare att komma upp. Har nya tights också som är lite läder aktiga och hade dom för första gången idag, det har skavts bort mellan benen så det är inte så läderaktigt länge, fint (y) Är fin i håret i allafall för Lovisa har gjort frisyr på mig idag! Nej nu orkar jag inte skriva mer på detta meningslösa inlägg, ska glo på One tree hill!
Bilder från webbkameran på datorn, orkar inte krångla med mobilen ;)

Trååååkigt

Tio i slutar vi och jag har för länge sen kollat igenom det mesta jag brukar kolla igenom på datorn hemma och nu har jag idétorka (y) Inte har jag fått prata med läraren heller. Snacka om givande lektion!

In school

Sitter och har företagsekonomi (y) Vi skulle göra frågor igår som vi sedan skulle byta med varandra idag och Jessica blev nyss klara med mina frågor ska ska jag ta och svara på hennes. Brukar ha hårdare lektioner men nu så pratar han med en och en om provet och om kursen. Han har inte pratat med mig än men jag är lite nyfiken! Är näst sista lektionen och den slutar inte än på ett tag. Segt. När jag kommer hem så ska Nova ridas, jag ska tränas, duschas och så ska jag plugga och koppla av framför tv'n. Är ju idol och house! Brukar inte följa idol så jätte noga men nu när jag är estet har jag följt lite mer då man själv kan lite mer och tycker det är intressant att lyssna på juryns kommentarer ibland. Dags att svara på frågorna och hoppas att det är min tur att prata med våran lärare snart!!


Spelar ingen roll hur många troll som hatar

Ligger på köks soffan och har nyss pluggat klart för i kväll. Vill inte nöta allt för mycket ibland för då brukar det försvinna istället så pluggade lite kort idag och så kör jag på mer imorgon och sen lugnt på onsdag igen. Engelska prov (y) Men känns som om att det mesta sitter. Tog en tur i skogen på Nova idag, hon är brunstig så rider henne i skogen några dagar så får vi se om hon blir trevligare på banan när det börjar gå över. Madde hängde med för en promenad med Iris. Riktigt mysigt! Nu är det verkligen höst! Ruggigt,molnigt,blåsigt, löv överallt och så vacka färger på löven. Ska be Jessica komma ut med sin kamera en fin dag så man kan få lite höstbilder! Sparar fortfarande till en kamera, går lite trögt denna månad då håret ska fräshas till! Men om ett tag så har jag nog kommit halvvägs i allafall! Hoppas jag! Såg i elgigantens reklamblad i dag att de hade en kamera i samma märke och lika många mpxl som jag vill ha för en tusenlapp billigare! Men hade kameran filmning då? Nej det är klart den inte hade, men när jag har pengar till en kan ju kanske den jag vill ha finnas på någon rea om jag har riktigt tur! Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen och bänka mig i fötöljen med en skål vindruvor! Kanske ska slita på håret lite mer och platta det till imorgon? Platta eller att inte platta? det är frågan! Eller mitt svar är rätt enformigt i den frågan , platta!!

Promenix

Har jag berättat att jag och Iris var in till byhålan i fredags för att gå promenad och leka med Jessica och Caesar? Om inte annat så gör jag det nu (y) Gick bättre än väntan faktiskt. Iris har ju minne värre än en guldfisk men när hon väl lyssnar är hon jätte duktig och hon fick även gå lös en bit också. Först tyckte hon ju att Caesar var jätte läskig och när han nosa henne på rumpan en gång sa hon ifrån och det är bra för hunden har ju inget eget liv här hemma! Hon följer ju bara efter morsan sin eller så hänger hon efter någon av oss andra. Jag och Jessica kom ju på det att Caesar är ju värsta gubben jämfört med henne också,haha! Men det där kommer vi nog göra fler gånger!

It all starts with one

Var in en sväng till byn förut för att glo lite när Anna red pay and ride/km på Rosé. Blev lika taggad som sist jag kollade! Gick otroligt bra för dom denna gång och dom är ju för fina tillsammans! Riktigt kul att se. Annars var det väldigt dåligt med folk. Hade det vart om en månad hade jag nog rätt lätt stallt upp bara för skojs skull nu när jag känner mig så taggad men det blev lite tätt inpå med att jag började sitta upp. Men jag får kolla runt lite ifall det finns något om inte annat så är ju ett av mina mål till nästa år att komma iväg på lite tävling med Nova! Om hon inte fortsätter vara såhär tjurig vill säga. Övningskörde förut, skulle svänga in hemma på gården och skulle då även växla ner till ettan och jag växlade och tänkte att ettan gick bra mycket snabbare än sist och då säger Madde att det var trean jag växlade till så det blev en himla snygg sväng kan jag ju säga (y) Men vi överlevde denna gång också! Dags för ännu en skolvecka, är sovmorgon imorgon som vanligt och den kommer spenderas på crosstrainern och i duschen (y) Trots träning så behöver jag inte gå upp fullt så tidigt som annars och det lilla som verkligen blir sovmorgon räcker för mig! Är skönt att inte vara så himla beroende av sömn eller att vara sjukt morgontrött! Nu ska jag kolla lite på One tree hill innan det är dags för Gustafsson 3 tr! Får man ju absolut inte missa!!

Sunny sunday

Eller ja, solen gick i moln för ett tag sen. Vaknade straxt efter sju idag igen och kunde inte somna om och hade ingen ro att ligga kvar så då gick jag upp istället. Har redan ridit på min tjuriga, brunstiga käring till häst. Skulle rida lite dressyr på banan och jäklar vad tjurig hon var! Så fort jag la till skänkeln slickades nästan öronen bakåt. Baken hade hon ingen koll på heller och så fort vi red förbi Vesslan så kände jag hur hon höjde den och lyfte lite lätt på svansen. Snusk häst! Hon stallde sig och studsade två gånger också och då hade jag hunnit bli lika tjurig som henne så då släppte jag bara tyglarna och skrittade tillbaka. Överlag så gick hon rätt fint när hon väl ville gå men det där med att gå framåt är ett dumt påhit enligt henne. Hon stod i allafall som ett ljus i stallet sen när hon märkte att jag inte tyckte att hon skött sig. Igår åkte vi ju till Vreta för att kolla på en unghäst vi såldt , förra året tror jag till och med att det var, och ett föl från Belltino som föddes förra året. Självklart var ingen av hästarna där (y) Väldigt synd för hade vart riktigt spännande att se men fick ju kolla på andra hästar och det blev ju en liten utflyckt i allafall. Körde lite bil igår också, prövade treans växel lite och körde på en av de smalare asfalterade vägarna och fick möte,både jag och Madde lever så det gick ju fin fint! Madde ska operera karpaltunneln (tror jag det heter) i handlederna så då kommer jag bli hennes privata chafför (stavas?)! Pratade lite med mamma nyss och hon hade vart och fått instruktioner på gymmet och där sa dom att man ska stå på crosstrainern i 40 min för att det skulle ta så bra som möjligt, jag står i 20 min så vet ju vad jag har framför mig (y) Får öka sucsisivt (stavas?) Nu är det dags för att byta om och ställa sig på den där maskinen och köra på lite. Kommer inte orka de där 40 minutrarna än men snart! Hoppas jag..

Det var ju det här med rubriker ibland..

Sitter nere i köket och dricker kaffe med Madde. Vi ska snart bli hämtade för att fara iväg till Vreta. Dom visar upp hästar där idag och en häst som Madde fött upp ska visas så då ska vi dit och kolla. Jag vaknade tidigt som vanligt idag och har hunnit longera både Bella och Nova. Skulle ridit Bella men jag tror hon har en vidrig älgloppa på sig så hon stod och sparka som en tok. Försökte få bort den men hittade den aldrig. Dom var båda jätte duktiga och lyssnade kanon bra. Tränar gör jag ikväll, ville inte stressa med det och dusch innan vi ska åka. Är ju lördag och jag har ingen större lust att spendera den med att stress träna, får göra det nog ändå när det är vardag. Ska bli så skönt när gymnasieåren är över! Förut har jag ju tänkt plugga vidare på en gång så att det är gjort men det är jag alldeles för skoltrött för. Så jag tänker jobba och ägna mig åt hästarna i något år eller två innan jag sätter mig i skolbänken igen. Men halva höstterminen har ju snart gått och innan jag vet ordet av så har både tvåan och trean blåst förbi! När man kollar framåt så känns det som att tiden går jätte sakta med den går ju otroligt fort egentligen! Är ju som Anders brukar säga - Fredag hela veckan. Ända gången jag tycker det går trögt är tiden man spenderar i skolan, innan och efter skolan så går tiden så jäkla fort. Tiden går ju fort när man har roligt (y) Så det är ju tur att jag umgås med så underbara människor att tiden inte går allt för trögt i skolan ändå! Näe nu måste jag dricka upp kaffet innan det kallnar! Det där med att göra flera saker samtidigt är inte alltid min starka sida!

Time to sleep

Ögonen går i kors, så trött är jag! Har ändrat om här i allafall! Är sån tur att det finns de som är snälla och lägger ut gratis designer så att exempelvis jag kan få ändra om och snygga till min blogg! Har ju photoshop och sånt men förstår mig ändå inte på så himla mycket! När jag hinner så ska jag byta ut bilden till en egen,har redan fixat en. Jag bloggar när jag känner att jag hinner. Trots ledighet är dagarnas scheman full smockade känns det som! Nu är det dags att lägga sig under det härliga täcket och få sig en god natts sömn så jag orkar med morgondagens ståhej!

Doing just fine

Lyssnar på musik och låter datorn laddas lite innan jag tar och byter om för att träna lite! Igår hängde jag med Jessica hem efter skolan och vi kollade på gossip girl och var ute med hunden i två timmar, bara gick omkring och pratade. Härligt som bara den! Fick skjuts hem och kom hem vid elva eller något så blev ingen träning igår och Nova fick lite onödig vila, idag med för den delen! Blåser ju sjukt mycket, har hjälpt till att langa lite häst när hovslagaren var här tidigare och jag höll ju nästan på att blåsa bort! Men sen blir det ingen vila förens nästa helg då jag rymmer till mamma en sväng för att fräscha till håret! Sånglektionen igår gick bättre än väntat faktiskt! Chockade nästan min sånglärare lite tror jag, hehe. Fick ju låten Seven days med Craig David förra veckan. För mig är det en ordentligt utmaning men jag ska fasen klara det! Det som kommer bli svårast är att ta mig ann uppgiften jag fick till nästa gång, ska nämligen försöka mig på att känna mig sexig (y) Låten är ju smörig och handlar ju om att han träffar en tjej och typ får till det och han känner väl sig rätt så snygg själv och jag måste ju förmedla den där känslan också för att kunna göra låten så bra som möjligt. Kommer inte bli det enklaste men ska försöka. Jag lyckades ju bygga upp lite självförtroende lagom till skolan började och det kändes riktigt bra och jag var verkligen uppåt. Sen gick det en tre veckor och en sovmorgon förstörde en hel vecka för mig då jag vart seg hela veckan vilket gjorde att jag åkte tillbaka ett snäpp och geografitestet gjorde inte saken bättre. Men men , det är bara jag är på igen försöker mig på att bygga upp ett ordentligt självförtroende. Är på tiden för det stoppar upp mig i så mycket att inte ha ett ordentligt självförtroende. Men har jag lyckats innan så är det ju klart jag kommer lyckas igen! Nu ska jag läsa lite, vill inte få håll efter lunchen, sen träning, dusch och efter det taggar jag tjejkväll hos Jessica med dom bästa!

Sweeter

Har nyss små pluggat lite till. Slutade tidigare idag då vi inte hade någon info layout och man fick gå tidigare från företagsekonomin. Prov i det imorgon men det känns väldigt bra och jag tycker faktiskt det är ett rätt roligt ämne! Än så länge i allafall (y) Satt i några timmar när jag kom hem och det sitter och satt redan från början och det känns skönt! Igår satt vi på psykologin och så reser sig Lovisa upp och roppar : Det är estetfoto!! Så det var bara att springa iväg till idrottshallen och ta kort med alla esteter. Var vanligt skolfoto idag också, det är ju som gjort för att känna sig ful! Tycker jag aldrig blir bra men är nog kul att ha sen när man blir äldre! Nova och jag tog en skogtur både igår och idag och fick sällskap av Madde som då gick en promenad med Iris. Skönt med en tanke ränsare i skogen! Något av det bästa som finns, vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte hade hästar och natur i mitt liv!♥ Jag har ju sovmorgon på måndagar så då var jag duktig och gick upp hyfsat ändå för att träna innan skolan. Gick himla bra och det är en härlig känsla att åka till skolan med. Så när jag skulle träna idag kändes det som om det var jätte länge sen fasten det bara var i går morse..haha. Imorgon är sista dagen i skolan för denna vecka, sen har vi studiedagar i två dagar och det ska bli himla skönt och på torsdag är det en efterlängtad tjejkväll! Skulle inte börjat fören halv elva igår om det inte vore för sånglektionen och den börjar så pass att jag inte kan ta den senare bussen.. men nu är ju Jessica hemma igen så får snacka ikapp med henne och plugga lite! Är avundsjuk på henne som har vart på fina Kreta, trodde inte det var så fint som det visade sig vara när jag såg hennes bilder! Riktigt fuskigt, men nästa år kommer nog jag också åka utomlands med mamma och Madde! Det kommer bli något det! Nu ska jag fortsätta terrorisera min mamma, har ett uppdrag till henne! Sen ska jag bänka mig i fotöljen och glo på idol och house!

Sleep tight

Nu är klockan alldeles för mycket! Dags att ta sig en date med sängen, allt är förberett inför morgondagens skoldag. Skönt att det finns en del underbara människor där! Slutar tidigare imorgon så blir lite mer update då kanske! Kudden nästa!

Allting börjar om

Har nyss pluggat och nu väntar jag på tacos! Är vrål hungrig! Ännu en dag har flytit på och har vart skönt ohändelserik. Har bara vart hemma och kört bil, pysslat med Nova, tränat, kollat på One tree hill och pluggat (y) Nova var frusen av sig idag när det tidigare regnat på henne så hon fick ha fleecetäcke på sig ett tag i stallet. Jag släppte henne på banan för att se om hon ville lyssna lika bra som sist men icke! Hon ville mest springa omkring och busa och inte alls lyssna på mig. Jag tog henne igen och longerade lite för att sedan försöka igen och att longera gick himla bra! tills hon skulle sakta av till skritt, det ville hon inte riktigt! Men tillslut, sen när jag släppte henne var det samma visa med busningen. Kan ju inte påstå att dagens pass gick så himla bra då men longeringen gick bra och allt känns bra överlag för allt har gått så bra innan så att det gick som det gick idag gör faktiskt ingenting! Bevisar bara att jag inte drömmer, kan ju inte gå bra hela tiden! Är bara att kämpa på! Roxen mötte mig i hagen idag när jag skulle hämta Nova och det ser ut som hon har ont igen. Dom har sprungit mycket i hagen och busat och haft sig senaste dagarna och minsta lilla grej så kommer ju skiten tillbaka. Stackarn! Men men, är så det är nu. Får fixa till det när det ges tillfälle. Hon blir i allafall tjockare och tjockare för varje dag som går och ser ändå ut att trivas otroligt bra med att gå som avelsto så det hela har ju åtminstånde fört något bra med sig. Om inte annat så är det väl något hon fått finna sig i, hon måste ju känna själv att det inte funkar. Förutom springet i haget som vart senatse dagarna har hon blivit otroligt mycket lugnare och mer harmonisk! Är riktigt nyfiken på vad det kommer ploppa ut för en liten gangster! Läste igår i tidningen om en man som vart tvungen att flytta från sin lägenhet för han skrattade så pass mycket att grannarna blev störda. Jag som skrattar en hel del kanske ska tänka på det då. Men jag tänker inte sätta mig i någon lägenhet så kommer ju kunna skratta hur mycket jag vill!

Bananas are for monkeys

Sitter i fotöljen och fryser och är jätte mätt samtidigt som jag nyss kollat omkring på lite skor! Är ju snart dags att fylla på skoförrådet inför vintern! Ny jacka behöver inhandlas också annars kommer jag frysa ihjäl för det ska ju tydligen bli en sjukt kall vinter och det tycker jag verkligen inte om. Jag har vart själv hemma typ hela dagen,faktiskt rätt skönt ibland och jag har vart ute nästan hela dagen så har inte äns märkt att jag vart själv. Nova var lite upp i det blå idag och hon hade nog också lite träningsvärk men annart skötte hon sig galant! Höll lite lektion för Linnéa också. Kan ju inte sånt där då jag aldrig brukar göra det annars men tror det gick rätt bra! Jag var verkligen i städartagen idag! Städade inte bara mitt rum utan små städade i stallet också, snyggade till mina saker och sen ringde Anders och frågade om jag kunde städa Freddans gamla bil för att någon ska kolla på den och det var inga problem så nu är den snygg! I allafall invändigt (y) Jag som sa till Madde igår att jag inte skulle göra något annat än rida,träna och gå omkring i mjukiskläder idag! Men rätt skönt att ha gjort lite anständigt också ändå. Nu är jag sådär skönt trött och ska ta min filt och glo på tv innan det är dags för en date med sängen. Ser fram emot att vakna av mig själv och inte av något alarm!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!